...balik KamPunG....

yeye aku balik kampung hari nie naik aeroplane....
first time nie nek aeroplane sengsorang matilah aku kat sana nti...
pe pon kenalah gak kan tiket dah beli...
pe pon mmg best aku akn manfaatkan betol2 3 hari 2 malam kat kampung aku...
aku nak mandi sungai,mandi laut, lawat sawah padi, joging pepagi dan memacam ag arr..
dekat kampung insyaalah aku menemui kedamaian...
serabut sangat kepala aku baru2 nie...
exam lah, aku gagal dalam mid term first time sejak aku kat kolej nie...
nak share ngan orang xde spe sudi nk mendengar..takpe blog ade hehe...
yang patinya aku paling x sbr nak mandi sungai....
kampungku yang indah lalalalala...

About Me

My photo
key Hell, GomBAk, Malaysia